Læs månedens udvalgte artikel

Fra hvert medlemsblad vælger vi en artikel til hjemmesiden.
 

 

Derfor har vi lærlinge: Vi vil præge de unges stolthed
30-05-2018
Danske Malermestre har talt med to malermestre, der har uddannet mange elever igennem årene. De fortæller om, hvilke glæder og sorger det giver.
>> Læs mere…
Kvindelige malermestre: Spring ud i friheden
03-05-2018
Der er overtal af piger på maleruddannelsen – og alligevel er der kun cirka 10 procent af malermestrene i Danske Malermestre, der er kvinder. Vi har spurgt en række kvindelige malermestre, hvorfor det er attraktivt at være selvstændig malermester.
>> Læs mere…
Bliv set på Facebook
23-03-2018
To tredjedele af alle danske virksomheder er ifølge Danmarks Statistik på Facebook, hvor de forsøger at nå ud til kunderne, opbygge forhold og få fat i nye kunder. Ved at slå tingene op på det sociale medie, kommer nyhederne i cirkulation og opnår i heldigste fald en stærk mund-til-mund markedsføring.
>> Læs mere…
Konfliktens ejere finder selv løsningen
30-01-2018
Retsmægling er et hurtigere og billigere alternativ end en retssag. Parterne kommer bedre videre, fordi en retsmægling ender med en fælles løsning, som alle kan leve med
>> Læs mere…
Vi er ikke slaver
04-01-2018
23-årige Aleksandra Kærmark, der er malerelev, har en mission om at overbevise folkeskoleelever om, at en erhvervsfaglig uddannelse kan være det rigtige valg.
>> Læs mere…
Side: Forrige  1 2 3 4 5 6 7   Næste
 
 
 

Fra vores verden