» Presse

Læs månedens tema

 

 

Malermester Adrian Kruszynski fra Malerfabrikken ApS oplever ofte, at malerne ikke har de lovede betingelser at arbejde under, når de møder op i et privat hjem eller på en byggeplads. 


I sidste ende går andre håndværkeres rod og dårlig byggestyring ud over kunden, der kommer til at betale for ekstra timer. Derfor bakker han op om Danske Malermestres kamp for bedre vilkår for malerne.
 

– Jeg oplever alt for tit, at de øvrige håndværkere ikke er færdige, når vi malere skal til. Derfor går der alt for mange håndværkere rundt på arbejdspladsen, som gør det besværligt at male, siger Adrian Kruszynski, der har været malermester i syv år og har to til tre ansatte.

 

 

Det er hans klare opfattelse, at der ligger en stor produktivitetsforbedring, hvis planlægningen af det enkelte byggeri bliver bedre. For et byggeri, der tager et eller to år kan ikke planlægges på nogle få dage, hvorefter problemerne bliver løst løbende. 

 

– Derfor mener jeg, at andre håndværkere skal kontrolleres af bygherren. For så ville forsinkelserne ikke kun gå ud over os malere, der ligger sidst i byggeprocessen. Vi får typisk kortere tid til at udføre vores arbejde, fordi bygherren er fuldstændig ligeglad med, hvor mange folk vi skal hyre for at blive færdige til den deadline, der er aftalt, før byggeriet fik i gang, påpeger Adrian Kruszynski.

 

Læs temaet: >> Giv os bedre betingelserFoto: Søren Hytting

 

 

 

Følg os på Instagram

Se billeder fra vores reportager og læg selv billeder ind med #DeFarver

 

Instagram

 

 

Pressemeddelelser

Udvendigt malearbejde med i boligjobordning i finansloven
09-12-2017
Som en del af finanslovsaftalen for 2018 mellem regeringen og Dansk Folkeparti mellem regeringen og Dansk Folkeparti er boligordningen gjort permanent - og udvendigt malerarbejde fastholdes som en del af ordningen.
>> Læs mere…
Medlemsblad december 2017
30-11-2017
Bliv klogere på skat for udenlandske medarbejdere, læs om malernes svære arbejdsbetingelser og hvordan et introduktionskursus sætter tankerne i gang.
>> Læs mere…
Malepris til Aalborg-villa
27-11-2017
Der er farver både udvendig og indvendig i den klassiske Ejnar Packness-villa i Aalborg-bydelen Hasseris, som Vibeke og Jesper Panduro ejer. Prisen får de for det indvendige malearbejde.
>> Læs mere…
Side:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39   Næste

Læs vores blade

     

 

 

Kontakt redaktionen tlf.: 32 63 03 70

Redaktør
Henrik Terney

hvt@malermestre.dk


 

 
 

Modtag pressemeddelelser

 

For alle interesserede er det muligt at tilmelde sig Danske Malermestres pressemeddelelser, der udsendes
pr. e-mail.

>> Til-/afmeld pressemeddelelser 

 

Presse