» Presse

Læs månedens tema

 

 

Malermester Martin Behrendt har altid følt, at faren har indført ham i et eventyr af stolte malertraditioner, som han nu giver videre til sin søn.

 

Vi møder de tre generationer med linolie og stolthed i blodet til en snak i Christiansborg Slots Repræsentationslokaler.

 

- Eventyret har altid draget mig. Og det er mit eget eventyr, at jeg går her og maler i så smukke, romantiske omgivelser og kan bruge min faglighed og de gamle malerteknikker i Danmarks historiske kulturejendomme, siger Martin Behrendt fra Malerfirmaet Martin Behrendt, der både har sin far Flemming Jensen og sønnen Tinus Behrendt med på mange af opgaverne.

 

 

 

20-årige Tinus Behrendt vidste godt, at han var født med linolie i blodet - og har altid nydt både at være i farfars og fars værksted som lille. Han var heller ikke særlig gammel, da han lavede sin første marmorering.  Han testede faget af i halvandet år, men med en far og en farfar, der er begejstret for at lære fra sig om farver, former, lyset og brydninger, var beslutningen ikke svær. Han skulle også være maler. 

 

 

Læs temaet: >> Tre generationer med linolie og stolthed i blodetFoto: Søren Hytting

 

 

 

Følg os på Instagram

Se billeder fra vores reportager og læg selv billeder ind med #DeFarver

 

Instagram

 

 

Pressemeddelelser

Medlemsbladet oktober 2018
24-09-2018
Du kan i oktobernummeret af Danske Malermestre læse om Nadja, der delte guldet til nordiske mesterskaber med Norge og Sverige, en arbejdsgivervenlig paragraf om fleksibel arbejdstid i overenskomsten og små og mellemstore virksomheder, der er for lette at hacke.
>> Læs mere…
Ja-tak til fleksible uddannelsesaftaler
13-09-2018
Uddannelseschef i Danske Malermestre Niels Håkonsen hilser regeringens nye udspil ’Fra folkeskole til faglært’ velkommen – og især mere fleksible uddannelsesaftaler lyder lovende.
>> Læs mere…
Efterårsnummeret af De Farver på gaden
05-09-2018
Læs om Brorfelde Observatorium, siloer i Aalborg, Sofakompagniets nye hovedsæde, restaurering af Christiansborg Slotskirke og om andre farverige projekter.
>> Læs mere…
Medlemsbladet september 2018
29-08-2018
Læs om den nye tiltrækningskampagne, som snart lanceres for at hverve flere unge til malerfaget, og mød tre generationer af malere, der har stolthed og linolie i blodet.
>> Læs mere…
Danske Malermestre: Større effektivitet på byggepladsen, tak!
23-08-2018
Hvorfor præges så mange byggerier af dårlig planlægning, ineffektivitet og svingende kvalitet? Danske Malermestre, VærdiByg og MT Højgaard tager diskussionen på gå-hjem-møde 31. oktober.
>> Læs mere…
Side:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31   Næste

Læs vores blade

     

 

 

Kontakt redaktionen tlf.: 32 63 03 70

Redaktør
Henrik Terney

hvt@malermestre.dk


 

 
 

Modtag pressemeddelelser

 

For alle interesserede er det muligt at tilmelde sig Danske Malermestres pressemeddelelser, der udsendes
pr. e-mail.

>> Til-/afmeld pressemeddelelser 

 

Presse