» Nyheder

NyhederVelkommen til malerens verden af farver og materiel

24-01-2019

Det er Danmarks største messe for bygningsmalere, Danske Malermestre byder velkommen til, når dørene åbnes til Nyborgstævnet 2019 i dag kl. 15.00. Mere end 400 malermestre og leverandører til faget er i disse timer på vej til det traditionsrige – og årligt tilbagevendende – stævne, der løber frem til lørdag 26. januar.

 


Foto fra Nyborg Stævnets leverandørudstilling fra sidste år. Foto: Alex Tran

 

 

Den officielle åbning af Nyborgstævnet sker i dag, når Danske Malermestres formand, Per Vangekjær, klipper den røde snor og byder velkommen til stævnet, der i år har deltagelse af rekordmange udstillere – nemlig 59 af malerfagets leverandører. På den store udstilling kan de mange malermestre stifte bekendtskab med nye materialer/materiel samt få råd og vejledning til allerede kendte produkter.

 

 

Nyborgstævnet begynder dog for alvor først fredag 25. januar, hvor der sideløbende med den store udstilling er indlæg og debat i salen.

 

 

På programmet om formiddagen henholdsvis cheføkonom i Nordea, Helge Pedersen, der vil komme med bankens bud på de økonomiske fremtidsudsigter for dansk økonomi. Efter Helge Pedersen er det beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen, der vil forklare, hvordan regeringen vil sikre, at det økonomiske opsving ikke bliver kvalt af mangel på arbejdskraft. 

 

 

Efter frokost får deltagende malermestre fornøjelsen af Jason Watt, der i foredraget 'Fordi jeg vil!' fortælle sin barske historie med masser af humor, charme og nærvær. Sidst på dagen vil blærerøven Mads Christensen komme med sit bud på, hvordan man iscenesætter sig selv.

 

 

Nyborgstævnet henvender sig hovedsagelig til håndværkere og andre af byggeriets fagfolk, men der er fri adgang for publikum til den store leverandørudstilling, og mange tekniske skoler kommer derfor forbi Hotel Nyborg Strand i løbet af fredagen. 

 

Udstillingen lukker fredag kl. 15.50.

 

 

>> Foto til download

 

 

Spørgsmål til denne pressemeddelelse til:

 

Danske Malermestres direktør, Ole Draborg – 3263 0370 eller 4085 1141.

Nyheder