Kontakt afdelingen

Tlf. 32 63 03 70
Lilian Bech
AfdelingschefAllan Brohus
Kontorchef Aarhus
 

Om afdelingen

Faglig-teknisk afdeling rådgiver om maletekniske spørgsmål og besigtiger maletekniske problemstillinger. Afdelingen står for Malerfagets Behandlingsanvisninger, MBA, vores elektroniske værktøj til at sikre rigtige beskrivelser af maleropgaverne.


 

Faglig-teknisk udvalg

Se det politiske udvalg
Entreprisehjælp i malerfaget

Aktuelt


Byggeledelsen må træde i karakter


Tidligere hed det, at malerens kit skjulte tømrerens skidt. Mærker efter slag med hammeren, skæve smig og skruehuller; maleren klarede det hele og sluttede af med smukke, nymalede vægge og paneler. Og sådan er det stadigvæk; det er maleren, der kommer som den sidste på byggepladsen og gør overfladerne pæne, lækre og indbydende.

Danske Malermestre stiller nu skarpt på de betingelser, maleren får til at udføre sit arbejde. For en svag byggeledelse betyder både en økonomisk merudgift for bygherre og en større arbejdsbyrde for håndværkerne - især for malerne.

Alt for ofte skal malerne rydde op efter andre håndværkere, alt for ofte bliver malerens arbejde ødelagt undervejs og skal udbedres, og alt for ofte bliver maleren  - som sidste led i kæden - presset på tiden, og dermed kvaliteten af arbejdet - fordi planlægningen skrider.

Derfor vil Danske Malermestre nu have fokus på ordentlige forhold på byggepladserne for de professionelle håndværkere!

 

Seneste nyt


Entré og MBA følges ad
31-10-2012
Entré Malerkalk er første kalkulationssystem, der er klar til brug med de nye prisnumre
>> Læs mere…
Side: Forrige  1 2  

Entreprisehjælp