Presse

Modtag pressemeddelelser

For alle interesserede er det muligt at tilmelde sig Danske Malermestres pressemeddelelser, der udsendes
pr. e-mail.

>> Til-/afmeld pressemeddelelser 

 

Nyt fra Danske Malermestre

(Se flere nyheder i menuen til højre)

 

 

 


Malepris til Aalborg-villa

27-11-2017

Pressemeddelelse
Aalborg den 27. november 2017
 
 
Der er farver udvendigt såvel som indvendigt i den klassiske Ejnar Packness-villa i Aalborg-bydelen Hasseris, som Vibeke og Jesper Panduro overtog i foråret 2017 – men det er de indvendige farver, som parret i dag har modtaget Danske Malermestres ”Prisen for godt Malearbejde” for.
 
 
Prisen blev givet for det flotte malearbejde i husets tre stuer en suite samt ikke mindst det forbilledlige samarbejde, som der har været mellem Vibeke og Jesper Panduro og deres malermester, Stine Kaad, Kaad’s Malerservice i Nørresundby.
 
 
- Allerede når man ser den okkerrøde villa fra vejen, er man klar over, at det her, det er noget helt særligt. Og man bliver ikke skuffet, når man træder ind og bliver omsluttet af den petroleumsblå entré. Det er et modigt og markant valg. 
 
 
- Og når man træder videre ind i jeres stuer, bliver det tydeligt, hvordan I sammen har arbejdet med farverne for at få dem afstemt så nøje til hinanden. Det er lige præcis det samarbejde om farverne, som I, Vibeke og Jesper, og malermester Stine Kaad, som udgør essensen af vores Malepris.
 
 
- Præcis det, som vi gerne vil belønne med prisen, konstaterede Danske Malermestres direktør, Ole Draborg ved prisoverrækkelsen tidligere i dag mandag.
 
 
Fra huset entré er der adgang til den store, centralt placerede, højloftede stue. Her er hvidmalede vægpaneler og udsigt til haven gennem store, sprossede vinduer. Vægfarven er tonet ud fra farvekortet fra engelske Farrow & Balls – den mørke, dæmpede Dead Salomon. Fra stuen er der videre adgang til såvel spisestue som kontor.
 
 
Spisestuen er tonet ud fra Elephants Breath, som er en varm, grå sandfarve. ”Elefantens åndedrag” går igen i kontoret, som ellers er domineret af en blå, spartlet væg. Der er brugt Kabe-spartel, som er en særlig indfarvet spartelmasse, der sammen med en særlig overfladebehandling står med en hel unik overflade, der skaber såvel dybde som spil i farven, der her er tonet ud fra Skylight – også fra Farrow & Balls.
 
 
- Det var Stine Kaad, der foreslog, at vi valgte netop Kabe Spartel til den væg, fortæller Vibeke Panduro og forklarer, at væggen skulle være baggrund for ”Reykjavik Daybed” som designet af Included Middleet – et møbel, som Vibeke og Jesper Panduro selv forhandler gennem deres virksomhed, Skagerrak, hvis hovedsæde også er beliggende i Aalborg. Ikke overraskende navnet taget i betragtning har Included Middleet fundet inspiration til sengen på Island, hvad også det lyse, blåhvide uldbetræk er et udtryk for – en isblå himmel over en af øens store gletsjere. 
 
 
- Den spartlede væg er tonet, så den står i de samme nuancer. Det er en hel særlig oplevelse at se dagslyset spille den glatte overflade, fortæller Vibeke Panduro.
 
 
For malermester Stine Kaad var opgaven i Hasseris-villa’en lidt ud over det sædvanlige, for som hun siger, så er det sjældent, man som malermester arbejder så meget med og i farver, som tilfældet var her:
 
 
- Jeg tror, vi nåede at arbejde med et halvhundrede farveprøver før vi, eller Vibeke, kunne sige, at nu var det, som det skulle være. Det har været rigtigt spændende at være med til.
 
 
En undersøgelse fra Bolius (Boligejernes Videnscenter) fra oktober måned, afslørede, at danskerne generelt er rigtig godt tilfredse med deres håndværkere – men håndværkere kan også være glade for kunderne, fortæller Stine Kaad, der er fuld af ros til Vibeke og Jesper Panduro.
 
 
- Vi blev altid budt på kaffe eller the, og Vibeke kom også tit og spurgte, om hun skulle smøre en sandwich. Det er sjældent, vi møder sådan en gæstfrihed. Det var helt fantastisk.
 
 
Prisen for godt Malearbejde er på 25.000 kr., og det er fjerde gang, at Danske Malermestre præmierer en privatkunde for deres valg af fagmanden og det storartede resultat, som er kommet ud af dette samarbejde.
 
 
Spørgsmål til denne pressemeddelelse til Danske Malermestres direktør, Ole Draborg:  +45 4085 1141
 
Vue gennem familien Panduros stuer i Hasseris-villaen i Aalborg.
 
Vibeke og Jesper Panduro sammen med malermester Stine Kaad og malersvend Line Grove.
 
Direktør Ole Draborg fra Danske Malermestre overrækker Prisen for Godt Malerarbejde til Vibeke og Jesper Panduro.
 
Fotos: Michael Bo Rasmussen/Baghuset
 

Pressemeddelelser

>> læs alle pressemeddelelser

 

01-11-2018
Tag ansvar og gå i dialog om byggeprocessen

Dialog på tværs af byggebranchen er afgørende for succes i byggeprocesserne. Og det nytter ikke at vente på, at andre tager ansvaret. Start med dig selv, lød rådene i går til Danske Malermestres gå-hjem-møde.
>> Læs mere…

29-10-2018
Medlemsbladet november 2018

Du kan i novembernummeret af Danske Malermestre læse om debatten om uddannelseskrav på oldermandsmødet og temaet om netværk og videndeling blandt malermestre, hvor du også får fif fra en ekspert.
>> Læs mere…

24-09-2018
Medlemsbladet oktober 2018

Du kan i oktobernummeret af Danske Malermestre læse om Nadja, der delte guldet til nordiske mesterskaber med Norge og Sverige, en arbejdsgivervenlig paragraf om fleksibel arbejdstid i overenskomsten og små og mellemstore virksomheder, der er for lette at hacke.
>> Læs mere…

Overenskomst/Ansættelse

>> læs alle nyheder

 

 

01-06-2017
Ændringer i overenskomstens satser pr. 1. juni


>> Læs mere…

23-03-2017
Overenskomsten skal gennem afstemning i april


>> Læs mere…

12-12-2016
Jul og Nytår – hvordan er det nu med det?

Sådan er feriedagene i forbindelse med jul og nytår 2016.
>> Læs mere…

Entreprisehjælp

>> læs alle nyheder

 

18-05-2017
Opdatering af prisliste, MBA og kalkulationsprogram

Ændringer i prislisten skal implementeres.
>> Læs mere…

19-01-2017
Nu kommer den elektroniske kvalitetssikring

Programmet har længe været efterspurgt af fagets kunder som dokumentation for korrekt udført malearbejde.
>> Læs mere…

13-03-2014
Undervisning af konstruktørelever

Mellem 300 - 400 elever bliver hvert år undervist brugen af MBA.
>> Læs mere…

Arbejdsmiljø

>> læs alle nyheder

 

16-02-2017
På kursus i førstehjælp

Få støtte fra Malkom til at få alle i firmaet på kursus.
>> Læs mere…

10-11-2016
Husk at få refusion for udgifter til medarbejdere på barsel


>> Læs mere…

09-06-2016
Alt for mange glemmer solen

Det er sæson for udendørsarbejde, så husk solcreme! Selvom det er overskyet, kan du stadigvæk blive solskoldet
>> Læs mere…

Uddannelse

>> læs alle nyheder

 

06-07-2017
Kvote-elever er fordelt på skolerne

Fra januar 2018 kan 426 elever optages på grundforløb uden praktikaftale.
>> Læs mere…

08-02-2017
Svært at skaffe malerelever nok

Der er for få kvalificerede elever, mener mange malermestre, der oveni har udsigt til at få bøder for ikke at tage elever nok.
>> Læs mere…

25-01-2017
Malerfaget vil miste elever

Torsdag d. 26. januar fejres erhvervsuddannelserne med åbningen af årets event – DM i Skills. Men for malerfaget ser udsigten til nye dygtige elever mere dyster ud.
>> Læs mere…

Alle nyheder