Arbejdsmiljølovgivningens obligatoriske Arbejdsmiljøuddannelse/Kbh.

kr. 3.750,00

Uddannelsen tager kun 3 dage og afholdes i København foråret 2019

Beskrivelse


Ikke bare for en sikkerheds skyld men fordi det er et lovkrav, når der er 10 eller flere ansatte, eller hvis virksomheden har 5 eller flere beskæftiget på samme udearbejdssted i mere end 14 dage.
 

Arbejdsmiljølovgivningens obligatoriske Arbejdsmiljøuddannelse (Bygge og anlæg)
på Danske Malermestres kontor i København (Håndværkets Hus).


Med specielt henblik på malerfaget og de udfordringer, der møder vores mestre, arbejdsledere og svende ude i marken, udbyder Danske Malermestre i samarbejde med ARBEJDSMILJØHUSET den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse for arbejdsmiljørepræsentanter (tidl. sikkerhedsrepræsentanter) og -ledere målrettet malerfaget.


Hvem skal på uddannelsen:
Alle medlemmer af arbejdsmiljøgruppen skal have gennemført den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse. En arbejdsmiljøgruppe skal som minimum bestå af en arbejdsmiljørepræsentant og en arbejdsmiljøleder. Begge personer skal gennemføre den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse.

Hvis arbejdsmiljølederen også er Mester/arbejdsgiver, skal han/hun ikke nødvendigvis gennemføre den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse. Arbejdstilsynet og arbejdsmiljøprofessionelle anbefaler dog, at arbejdsgivere og arbejdsmiljørepræsentanter deltager på samme uddannelse, idet arbejdsgiveren er juridisk ansvarlig for de ansatte og deres arbejdsforhold.

Uddannelsen er anerkendt af Arbejdstilsynet og giver en bred introduktion til arbejdsmiljølovgivningen, herunder arbejdets tilrettelæggelse, arbejdspladsvurdering (APV), ulykkesforebyggelse – og ikke mindst arbejdsmiljøorganisationens arbejde. Med denne uddannelse lærer du og dine medarbejdere også om, hvornår arbejdsmiljøtilrettelæggelse ikke alene er jeres ansvar.

Arbejdsmiljøuddannelsen er obligatorisk for arbejdsmiljørepræsentanter og -ledere.
Har du allerede den gamle arbejdsmiljøuddannelse, men er den fra før 1. april 1991, skal du gennemføre uddannelsen på ny.

På Danske Malermestres hjemmeside under Arbejdsmiljø kan du, med link til Arbejdsmiljøhuset, læse mere om den nye arbejdsmiljølovgivning i skematisk oversigt.


NB: Hvis ikke du modtager en automatisk bekræftelse efter tilmeldingen, er den ikke registreret.


Arbejdsmiljøuddannelsen afholdes hos
Danske Malermestre (Håndværkets Hus), Islands Brygge 26, 2300 København S (6. sal)
(vi planlægger i Aarhus til efteråret)
 

1. del: mandag den 25. marts 2019 kl. 8.15 – 16.00
            tirsdag den 26. marts 2019 kl. 8.15 – 16.00
2. del: tirsdag den 9. april 2019 kl. 8.15 – 16.00


Min. 12 deltagere.
Tilmelding snarest muligt og senest 15. marts (stadig ledige pladser).
Ring gerne 8617 7199 derefter.


Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 8617 7199 eller 3263 0370.

Kursusgebyr pr. person kun kr. 3.000,- ekskl. moms for medlemmer, inkl. undervisning, materiale og forplejning undervejs.


Afmelding: En reserveret plads kan gratis afmeldes indtil 14 hele dage før 1. kursusdag. Herefter betales et gebyr på 30% af deltagerprisen indtil 7 dage før kursusstart. Ved afmelding senere end 7 dage før kursusstart betales 50% af deltagerprisen. Ved afmelding på 1. kursusdag, ved udeblivelse eller afbrydelse betales fuld pris.


>> Hent beskrivelse til print

Aktivitet