Læs månedens udvalgte artikel

Fra hvert medlemsblad vælger vi en artikel til hjemmesiden.
 

 

Tre generationer med linolie og stolthed i blodet
10-09-2018
Malermester Martin Behrendt har altid følt, at faren har indført ham i et eventyr af stolte malertraditioner, som han nu giver videre til sin søn. Vi møder de tre generationer med linolie og stolthed i blodet til en snak i Christiansborg Slots Repræsentationslokaler.
>> Læs mere…
Nudging: Et kærligt og effektivt puf
15-08-2018
Nudging er ved at vinde frem i byggeriet som redskab til at hæve sikkerheden. Metoden anvender ingen løftede pegefingre, kun små kærlige puf, som hjælper os med at foretage det rigtige valg.
>> Læs mere…
Derfor har vi lærlinge: Vi vil præge de unges stolthed
30-05-2018
Danske Malermestre har talt med to malermestre, der har uddannet mange elever igennem årene. De fortæller om, hvilke glæder og sorger det giver.
>> Læs mere…
Kvindelige malermestre: Spring ud i friheden
03-05-2018
Der er overtal af piger på maleruddannelsen – og alligevel er der kun cirka 10 procent af malermestrene i Danske Malermestre, der er kvinder. Vi har spurgt en række kvindelige malermestre, hvorfor det er attraktivt at være selvstændig malermester.
>> Læs mere…
Bliv set på Facebook
23-03-2018
To tredjedele af alle danske virksomheder er ifølge Danmarks Statistik på Facebook, hvor de forsøger at nå ud til kunderne, opbygge forhold og få fat i nye kunder. Ved at slå tingene op på det sociale medie, kommer nyhederne i cirkulation og opnår i heldigste fald en stærk mund-til-mund markedsføring.
>> Læs mere…
Side:   1 2 3 4 5 6   Næste
 
 
 

Fra vores verden