Læs månedens udvalgte artikel

Fra hvert medlemsblad vælger vi en artikel til hjemmesiden.
 

 

Bliv set på Facebook
23-03-2018
To tredjedele af alle danske virksomheder er ifølge Danmarks Statistik på Facebook, hvor de forsøger at nå ud til kunderne, opbygge forhold og få fat i nye kunder. Ved at slå tingene op på det sociale medie, kommer nyhederne i cirkulation og opnår i heldigste fald en stærk mund-til-mund markedsføring.
>> Læs mere…
Loyalitet frem for alt
01-03-2018
De har hinandens ryg og forsvarer hinandens interesser. Den højeste værdi i et byggesjak er loyalitet overfor de andre i sjakket, viser undersøgelse. Det vejer tungere, end hvad mester siger.
>> Læs mere…
Konfliktens ejere finder selv løsningen
30-01-2018
Retsmægling er et hurtigere og billigere alternativ end en retssag. Parterne kommer bedre videre, fordi en retsmægling ender med en fælles løsning, som alle kan leve med
>> Læs mere…
Vi er ikke slaver
04-01-2018
23-årige Aleksandra Kærmark, der er malerelev, har en mission om at overbevise folkeskoleelever om, at en erhvervsfaglig uddannelse kan være det rigtige valg.
>> Læs mere…
Giv os bedre betingelser
30-11-2017
Malermester Adrian Kruszynski oplever ofte, at malerne ikke har de lovede betingelser at arbejde under - i sidste ende koster det kunden ekstra timer. Han bakker op om Danske Malermestres kamp for bedre vilkår for malerne
>> Læs mere…
Side:   1 2 3 4 5   Næste
 
 
 

Fra vores verden