Beregnerforeningens bestyrelse

Torben Christiansen
Huginsvej 1C
3400 Hillerød

Malerfagets Beregnerforening - et godt tilbud!

Du kender en opmåler fra din tid som malerlærling og svend. En beregner opmåler bl.a. på samme måde - blot for mestersiden - inden tilbud gives.

Beregneren er selv udlært bygningsmaler og har derfor indgående kendskab til de spidsfindigheder, beregninger kan afstedkomme.

Kontakt os for en uforpligtende snak om et samarbejde os imellem!

Vi tilbyder:

Opmåling:
Udføres enten fra tegninger eller direkte på stedet.

Rådgivning: Ydes indenfor eksempelvis tilbudsgivning, akkord, eller anden lønaftale.

Overblik: Følg prisen fra nøgen svendeløn til den færdige tilbudssum - kend præscis kostpris og dækningsbidrag inden du afgiver tilbud.

IT: Modtag beregninger elektronisk eller som papirudskrift.

Erfaring: Beregneren arbejder 12 mdr. om året udelukkende med opgaver vedrørende tilbudsgivning.

Prissikkerhed: Beregneren kender den eksakte prisliste.

Kalkulationssystem: Vi anvender EG Malerkalk og Entré Malerkalk

Bliv medlem

Alle beregnere med selvstændig virksomhed er velkomne til at kontakte formanden med henblik på optagelse i Danske Malermestre og i Beregnerforeningen.