Efterårsnummeret af De Farver på gaden

05-09-2018

 

Velkommen til efterårsnummeret af De Farver 2018.

 

Brorfelde Observatorium var i 60 år en stor spiller i både dansk og international astronomi. I 2013 købte Holbæk Kommune bygningerne for at udvikle et oplevelsescenter om geologi, natur og astronomi.Brorfelde Observatorium, arkitekt og malere har arbejdet tæt sammen for at genskabe de oprindelige og dristige farver.

 

To udtjente siloer på den gamle eternitgrund har kunstneren Jonas Ditlev Pihl stået for, mens elever fra TECH College i Aalborg har stået for udførelsen af det sjette MurMal-projekt i byen.

 

Sofaer i massevis og afstemte farver uanset, hvor man kigger hen. Virksomheden Sofakompagniet har flyttet hovedkontoret til Ringsted - fra en gammel arrest i Korsør til en moderen bygning på Midtsjælland.

 

Det er fuldstændig berigende som menneske og maler at være en del af den danske kulturarv, fortæller malermester Martin Behrendt, der igennem fire måneder har restaureret Christiansborg Slotskirke.

 

I De Farver nr. 84 kan I udover de ovenstående projekter også nyde fotos og reportager fra teatret i Nykøbing F., istandsættelsen af Roskilde Museum, Topsøe-familiens gamle lystslot Frydenborg og en farvearkæologs verden.

 

God læselyst!

 

>> Læs magasinet

 

>> Læs tidligere udgaver af De Farver

Alle nyheder fra laugetMedlemsbladet marts 2019
19-02-2019
I martsnummeret af Danske Malermestre kan du læse om det succesfulde Nyborg Stævne, at fremtidens maler går high tech og at malerjobbet slider mere end det styrker.
>> Læs mere…
Medlemsbladet februar 2019
23-01-2019
I februarnummeret af Danske Malermestre kan du læse om malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner, der tager alle på medarbejdere med på kursus, farvecirklen fra læren fra Bauhaus og om at være maler på Christiansø.
>> Læs mere…
Medlemsbladet januar 2019
20-12-2018
Det første nummer af Danske Malermestre i 2019 indeholder artikler om, hvordan stram styring giver ro i byggeriet, at komme godt tilbage efter lang tids sygefravær og nyheder på Nyborg Stævnet i januar.
>> Læs mere…
Medlemsbladet december 2018
28-11-2018
Hvorfor samarbejder vi ikke bare?, spurgte en af deltagerne i Danske Malermestres vellykkede gå-hjem-møde som du kan møde i decembernummeret af Danske Malermestre. Du kan også læse om den nye oldermand i Frederiksborg Amts eller læse om unge som Facebook-ambassadører for malerfaget.
>> Læs mere…
Medlemsbladet november 2018
29-10-2018
Du kan i novembernummeret af Danske Malermestre læse om debatten om uddannelseskrav på oldermandsmødet og temaet om netværk og videndeling blandt malermestre, hvor du også får fif fra en ekspert.
>> Læs mere…
Side:   1 2 3 4 5 6 7   Næste

Nyhedsvisning