Efterårsnummeret af De Farver på gaden

05-09-2018

 

Velkommen til efterårsnummeret af De Farver 2018.

 

Brorfelde Observatorium var i 60 år en stor spiller i både dansk og international astronomi. I 2013 købte Holbæk Kommune bygningerne for at udvikle et oplevelsescenter om geologi, natur og astronomi.Brorfelde Observatorium, arkitekt og malere har arbejdet tæt sammen for at genskabe de oprindelige og dristige farver.

 

To udtjente siloer på den gamle eternitgrund har kunstneren Jonas Ditlev Pihl stået for, mens elever fra TECH College i Aalborg har stået for udførelsen af det sjette MurMal-projekt i byen.

 

Sofaer i massevis og afstemte farver uanset, hvor man kigger hen. Virksomheden Sofakompagniet har flyttet hovedkontoret til Ringsted - fra en gammel arrest i Korsør til en moderen bygning på Midtsjælland.

 

Det er fuldstændig berigende som menneske og maler at være en del af den danske kulturarv, fortæller malermester Martin Behrendt, der igennem fire måneder har restaureret Christiansborg Slotskirke.

 

I De Farver nr. 84 kan I udover de ovenstående projekter også nyde fotos og reportager fra teatret i Nykøbing F., istandsættelsen af Roskilde Museum, Topsøe-familiens gamle lystslot Frydenborg og en farvearkæologs verden.

 

God læselyst!

 

>> Læs magasinet

 

>> Læs tidligere udgaver af De Farver

Alle nyheder fra laugetMedlemsbladet december 2018
28-11-2018
Hvorfor samarbejder vi ikke bare?, spurgte en af deltagerne i Danske Malermestres vellykkede gå-hjem-møde som du kan møde i decembernummeret af Danske Malermestre. Du kan også læse om den nye oldermand i Frederiksborg Amts eller læse om unge som Facebook-ambassadører for malerfaget.
>> Læs mere…
Medlemsbladet november 2018
29-10-2018
Du kan i novembernummeret af Danske Malermestre læse om debatten om uddannelseskrav på oldermandsmødet og temaet om netværk og videndeling blandt malermestre, hvor du også får fif fra en ekspert.
>> Læs mere…
Medlemsbladet oktober 2018
24-09-2018
Du kan i oktobernummeret af Danske Malermestre læse om Nadja, der delte guldet til nordiske mesterskaber med Norge og Sverige, en arbejdsgivervenlig paragraf om fleksibel arbejdstid i overenskomsten og små og mellemstore virksomheder, der er for lette at hacke.
>> Læs mere…
Medlemsbladet september 2018
29-08-2018
Læs om den nye tiltrækningskampagne, som snart lanceres for at hverve flere unge til malerfaget, og mød tre generationer af malere, der har stolthed og linolie i blodet.
>> Læs mere…
Medlemsblad august 2018
27-07-2018
I august nummeret af Danske Malermestre kan du både læse om et lykkehjul med lærlinge-spørgsmål til Folkemødet 2018, debatten om en certificeringsordning på generalforsamlingen og om begrebet nudging, hvor du får et kærligt og effektivt puf.
>> Læs mere…
Side:   1 2 3 4 5 6   Næste

Nyhedsvisning